Skip to main content

3CX er klar for Norsk Helsenett

By 4. oktober 2023november 7th, 2023ComPartner, Fasttelefon, Mobiltelefoni
Norsk Helsenett

Compartner Teleteknikk AS er en Platinum Partner for 3CX, som gir dem sertifisering og kompetanse for utrulling og vedlikehold av 3CX-løsninger for kundespesifikke behov .
Norsk Helsenett AS ble opprettet i 2004 av de regionale helseforetakene med mål om å sikre den digitale infrastrukturen og kommunikasjonen i helse- og omsorgssektoren.

Compartner har blitt godkjent som tredjepartsleverandør til Norsk Helsenett med kommunikasjonsløsningen fra 3CX. Dette betyr at Compartner nå kan tilby sine tjenester til medlemmene i Helsenettet. For å bli en godkjent tredjepartsleverandør i Helsenettet, må man sende inn dokumentasjon på at virksomheten oppfyller kravene. Dette inkluderer styringssystem, teknisk dokumentasjon og risikovurdering.

Compartner har nå oppfylt disse kravene og kan dermed tilby sine tjenester til medlemmene i Helsenettet. Tjenestene som leveres skal være begrunnet i behov hos kundene, og miljøet tjenestene produseres i og leveres fra går gjennom en teknisk og sikkerhetsmessig vurdering og godkjenning hos Norsk Helsenett.

Compartner har valgt å benytte seg av kommunikasjonsløsningen fra 3CX. Dette er en programvarebasert løsning som gir brukerne muligheten til å kommunisere med hverandre via tale, video og chat.
Løsningen er enkel å bruke og gir brukerne muligheten til å kommunisere på en sikker og effektiv måte.
Last ned produktblad med pris Helsenett