WIFI

Trådløst nettverk

Bedriftens trådløse nettverk benyttes stadig av flere typer enheter. Dette kan være bedriftens arbeidsstasjoner, ansattes mobiltelefoner, printere og gjestenett. Derfor er det selfølgelig viktig med god dekning, høy hastighet og at nettverket er stabilt.

Trådløst nettverk levert av ComPartner

Bedriftens trådløse nettverk benyttes stadig av flere typer enheter. Dette kan være bedriftens arbeidsstasjoner, ansattes mobiltelefoner, printere og gjestenett.

Derfor er det selfølgelig viktig med god dekning, høy hastighet og at nettverket er stabilt.

Vi skreddersyr et trådløst nettverk for din bedrift som leverer funksjonaliteten dere trenger og ivaretar sikkerheten i nettverket.

For å oppnå dette må nettverket være styrt av en kontroller. Dette gir mulighet for å ha nærmes ubegrenset antall wifi antenner i nettverket. Kontrolleren sørger for at brukerne kan bevege seg fritt i dekningsområdet uten å miste forbindelsen med nettverket.

For å oppnå tilfredsstillende sikkerhet anbefaler vi egen ssid for bedriftens arbeidsstasjoner, egen ssid for ansattes mobiltelefoner og også et eget gjestenettverk for besøkende.

På denne måten har man full kontroll over hvem som faktisk kan nå viktig data i virksomheten.

Ta kontakt med oss for en demonstrasjon av vår skybaserte kontroller og se hvordan din bedrift enkelt kan få et rask og sikkert trådløst nettverk.

SKYBASERT KONTROLLER

Overlat driften av kontrolleren til oss. Vi leverer avanserte kontroller som en skytjeneste. Du slipper lokalt installert utstyr (bortsett fra wifi ap) og funksjonaliteten blir den samme som lokalt installert utstyr.

Opprett nettverk og skaler opp uten lokalt installert kontroller

 • Enkelt å opprette nettverk, legge til aksesspunkter og svitsjer og administrere alt fra et enkelt grensesnitt
 • Skaler fra ett enkelt aksesspunkt til tusenvis over flere lokasjoner uten lokal konfigurasjon
 • 4 SSID pr nettverk
 • Benytt full web versjon eller App for iOS og Android
 • Kontinuerlig lansering av oppgraderinger og ny funksjonalitet
 • Bruk Facebook login og skap mertrafikk til din Facebook side

DEKNINGSPRØVE

Planlegger din bedrift og investere i nytt trådløst nettverk vil det være en fordel å gjennomføre en dekningsprøve. Dette gjør det mulig for oss å finne den optimale plasseringen av aksesspunktene. Vi gjennomfører også en wifi analyse for å avdekke støy og forstyrrelser i frekvensområdet som wifi nettverket benytter.

Jo flere trådløse nettverk det er som kan forstyrre ditt nettverk, jo vanskeligere er det å oppnå god dekning og ytelse. Vårt utstyr avdekker dette og gjør det mulig å velge ledige kanaler for ditt trådløse nettverk.

Vi gjennomfører dekningsprøver både innendørs og utendørs.

Ta kontakt dersom dette er av interesse.

GJESTENETTVERK

Tilby besøkende tilgang til trådløst nettverk uten og risikere sikkerheten i bedriftens nettverk. Gjestenettverket muliggjør login via Facebook.

Facebook login vil generere trafikk til bedriftens Facebook side og passer perfekt for bransjer som for ekempel restaurant, cafeer, frisør o.l.

 • Gjestenettverket er isolert fra bedriftens lokalnettverk
 • Mulig å tidsstyre gjestenettverket
 • Bestemme tilgjengelig båndbredde
 • Klient isolasjon
 • Facebook login