IT-drift med antivirus og sikkerhet

Vi i ComPartner har spesialisert oss på it drift for smb bedrifter som ikke har egen it avdeling. Vi benytter en løsning som overvåker pc’er, printere, nettverk og servere.

Aktiv overvåkning

Installasjon

Support

Office 365

Proaktiv drift

Gjennom proaktiv drift og overvåkning ivaretar og passer vårt driftssenter på kundenes IT systemer på en moderne, sikker og god måte.

Konseptet lar oss bevege oss fra reaktiv IT drift («break & fix») til proaktiv IT drift hvor mulige problemer og kapasitetsutfordringer kan adresseres i forkant.

Rask, sikker og nøyaktig administrering av oppdateringer og utbedringer for programvare

Datakriminelle som bruker ondsinnet programvare velger enkleste vei og angriper klientprogramvare som er sårbar på grunn av manglende eller utdatert administrering av programvarefikser og utbedringer, ofte over måneder og år, slik at datamaskinene og nettverket er helt åpent.

Bedrifter, profesjonelle IT-folk og administratorer vet at når nettverket er utsatt for risiko, så er også virksomheten utsatt for risiko. Men det er en svært krevende oppgave å holde tritt med og utføre endringer i sikkerheten eller i programvare for hele organisasjonen.

Compartner Teleteknikk AS har en løsning som finner og utbedrer sårbarheter i hele organisasjonen og har støtte for forskjellige operativsystemer, mobile enheter, konfigurasjoner og de største tredjepartsprogrammene.

Alle disse administreres via ett konsoll.

Når verktøyet er installert kan IT-administratoren se hvilke oppdateringer som er installert eller ikke og om sikkerheten er ufullstendig. Du sparer tid og penger og reduserer vedlikeholdet med administrering via en web portal.

Viktig funksjon er å fjernhjelpe brukerne ved behov.

Dette kan kombineres med Backup hvis man ønsker å sikre lokale data (f.eks. skrivebord, mine dokumenter, favoritter.)