2N porttelefon

Et porttelefon- eller dørtelefonanlegg er i sin enkleste form en ringeklokke med én ringeknapp, tale, og fjernåpning av dør som sin funksjon.

Med et IP-basert porttelefonanlegg fra 2N har du stor fleksibilitet, optimale integrasjonsmuligheter, samt tilgang til ekstreme egenskaper i forhold til kapslingsgrad, værbestandighet, vandalsikkerhet og generell robusthet.

Prosjektets beskaffenhet avgjør hvilke valg som må tas:


  • Tale- eller videoanrop.

  • Innfelt- eller påvegg montering.

  • Antall ringeknapper. Støtte for inntil 146 direkte ringeknapper.

  • Touchdisplay med adressebok og kodetastatur for adgang. Støtte for inntil 10.000 brukere.

  • Integrert adgangskontroll: RFID kort/brikkeleser, kodetastatur, fingeravtrykksleser, NFC, Bluetooth.

  • Teleslynge, eventuelt med ekstern antenne.

Som svarapparat kan du for løsninger med tale- eller videoanrop velge fastmontert svarapparat, mobiltelefon, nettbrett, IP-telefon, DECT-telefon, SIP-klient på PC eller fasttelefon.2N Verso IP

VERSO er vår mest fleksible porttelefonmodell. Med sin modulbaserte oppbygging er VERSO den perfekte løsningen for prosjekt med flere ringeknapper, digital adressebok, fingeravtrykksleser, RFID-leser eller kodetastatur for adgangskontroll. Eller en kombinasjon av disse. Som svarapparat til Verso kan du for løsninger med tale- eller videoanrop velge fastmontert svarapparat, mobiltelefon, IP-telefon, DECT-telefon, SIP-klient på PC eller fasttelefon (kun tale).

Prøv vår DEMO FOR VIDEOANROP FRA PORTTELEFON TIL MOBIL.

De fleste av 2Ns IP-baserte porttelefoner har mulighet for å åpne for ytterligere funksjonalitet ved å kjøpe engangs tilleggslisenser